Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aranjament 7 trandafiri in cilindru mic alb
397 lei
Brand
CadouByMS
Cod produs
CCMICFS3
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aranjament flori din sapun si material plastic (dimensiuni cm: diametru 14, inaltime 20)

Aranjament 7 Trandafiri in cilindru mic alb cu funda argintie oferit de CadouByMS transmite emotia si frumusetea florilor daruite persoanelor dragi, in diferite momente cheie din viata acestora, tu decizi care este acest moment. Un lucru insa este sigur, indiferent de momentul ales, emotia transmisa de un aranjament floral nu poate fi descrisa in cuvinte.

Din istorie sunt cunoscute povesti, cum ca oamenii tineau in casa flori, crezand cu tarie ca acestea ajuta la sanatate sau amplifica starea de bine. Adevarul este ca emotia actioneaza adanc la nivelul corpului uman si cu siguranta aceasta imbunatateste starea de bine.

De cele mai multe ori, ne gandim cum sa ne exprimam pentru a transmite un anumit mesaj, format din unul/doua/trei cuvinte (multumesc/te iubesc/iarta-ma/ne revedem/sunt langa tine…) si nu mereu reusim. Acela este momentul in care aranjamentele florale sau cadourile transmit mare parte din mesaj in locul nostru.

Ce ne ramane de facut? Sa identificam cat mai multe momente din viata celor dragi in care sa oferim emotii si stare de bine.

Arata-le celor dragi ca sunt iubiti si apreciati!

Aranjamentele florale respecta modelul din pozele afisate pe  https://cadoubyms.ro/, insa fiind facute manual, pot aparea mici diferente intre poza si produsul livrat.

S-ar putea sa-ti placa si…
Din Gura in Gura